Al eerder testte ik de Pupa vamp! explosive lashes mascara, waar ik opnieuw weer overdonderd was door de kwaliteit van Pupa. De mascara’s geven mijn wimpers veel extra lengte mee, wat ze ook wel kunnen gebruiken. Deze keer de originele Pupa vamp! mascara review in de speciale all in one editie.

Pupa vamp! mascara

Pupa vamp! mascara review

De nieuwe Pupa vamp! mascara is uitgebracht in een speciale all in one editie. Zo geeft deze mascara niet alleen een fantastisch volume, de perfecte krul en een waanzinnige lengte, maar verzorgd hij ook je wimpers met een treatment. Deze treatment zorgt ervoor dat je wimpers van zichzelf langer en sterker zullen worden, zodat je ook zonder mascara prachtige wimpers hebt. Al na dertig dagen zijn je wimpers voller, langer, dikker en sterker. Hoe geweldig is dat?

Voor mij wel een uitkomst als ik het zo lees. Zelf gebruik ik graag wimperserum voor het aanbrengen van mijn mascara, maar nu is het dus een mascara én wimperserum in één. Op die manier bespaar ik tijd, maar heb ik ook een product minder nodig. Iets wat toch weer scheelt in de portemonnee.

pupa mascara all in one 101 extra black

De Pupa vamp! mascara is op dit moment alleen verkrijgbaar in de kleur 101 extra black. Pupa kennende volgen voor deze mascara ook de aankomende jaren nog wel wat mooie kleuren. Ik ben alvast in voor de kleur donkerpaars.

De verpakking

Pupa vamp! all in one mascara review

De mascara heeft dezelfde uitstraling gekregen als de vamp! explosive lashes mascara, maar is wel net iets kleiner. Ik vind dit persoonlijk erg mooi en zeker wat anders dan het zilver van de traditionele vamp! mascara’s. Voor mij straalt dit meer luxe uit.

Het borsteltje is zacht en heeft een schuin oplopende spiraalvorm. Hij is een beetje standaard qua formaat, maar dat vind ik persoonlijk wel fijn. Zeker zodat je de kleine wimpers in je ooghoeken ook wat gemakkelijker kunt bereiken.

Het resultaat

Pupa vamp! mascara review
Pupa vamp! mascara review

De mascara heeft een ontzettend mooi resultaat. Mijn wimpers zijn mooi gesepareerd, hebben veel meer lengte en ook veel meer volume. Dit is de mascara na het aanbrengen van één laagje bij de eerste keer testen. Je kunt de mascara bij voorkeur nog verder opbouwen, maar zelf vind ik het zo subtiel altijd enorm mooi!

De mascara geeft absoluut geen klontjes, je komt gemakkelijk in de ooghoeken met het borsteltje en het resultaat is verbazingwekkend. Pupa blijft me met haar mascara’s eigenlijk keer op keer verbazen. Ik heb bijna geen mascara die mijn wimpers zoveel lengte en volume meegeeft na één laagje en waarbij het in de spiegel gewoon opvalt hoe mooi mijn wimpers zitten.

Ik had ook echt het idee dat mijn wimpers bij dagelijks gebruik van deze mascara steeds beter in model zaten. De dagen na het eerste gebruik zaten ze eigenlijk nog beter! Ik heb hem nog geen 30 dagen gebruikt in totaal, maar ben zeker benieuwd naar het resultaat dat het wimperserum in de mascara dan gaat geven!

De mascara blijft gedurende de dag goed zitten. Een klein spatje regen kan hij wel hebben, maar bij een plensbui loopt hij bij mij toch wel uit. Dat vind ik het enige nadeel, maar het voordeel daarvan is ook wel weer dat je hem ’s avonds gemakkelijk verwijderd met make-up remover.

Conclusie

Pupa vamp! all in one mascara

Ik ben ontzettend blij met deze Pupa vamp! mascara in de all in one editie. Hij geeft mijn wimpers het resultaat waar ik persoonlijk in een mascara naar opzoek ben: lengte, volume en hij blijft heel de dag op zijn plaats. Het nadeel vind ik wel dat hij niet water- of lifestyleproof is, waardoor hij bij regen of een huilbui niet blijft zitten.

Het wimperserum lijkt tot nu toe mijn wimpers steeds beter in model te brengen en ik ben zeker benieuwd waar dat de komende weken naar toe gaat. Ik vind het in ieder geval een hele goede uitvinding en bij deze mascara heb ik in ieder geval geen apart wimperserum meer nodig.

>> Koop hier de Pupa vamp! all in one mascara voor €17,95 bij Bol.com.