Na talloze matte liquid lipsticks vond ik het tijd voor wat anders! Ik ging voor de Bobbi Brown crushed liquid lip in de kleur give a fig. Het is een prachtige glanzende liquid lipstick, die zacht aanvoelt op de lippen!

Bobbi Brown crushed liquid lip

Bobbi Brown crushed liquid lip review

Bobbi Brown omschrijft de crushed liquid lip als een liquid lipstick met het comfortabele van een lipbalm en de glans van een lipgloss. Het is een lipstick met een rijke formule van veenbessen, bosbessen en frambozen extracten. Deze formule zorgt voor een volledig dekkende lipstick die de lippen tegelijkertijd verzorgd, direct en gedurende de dag.

Zoals ik al zij sprak voornamelijk de dekking van de kleur in combinatie met de fantastische glans mij enorm aan. Een lipgloss geeft vaak niet zoveel kleur als je wilt en heeft ook een vervelende plakkerige afwerking. Een matte liquid lipstick kan daarentegen soms wat droog aanvoelen en soms wil je dat je lipstick gewoon opvalt door middel van een mooie glans. Die mix leek me ontzettend fijn!

Het borsteltje van de Bobbi Brown crushed liquid lip heeft een aparte vorm. Hij loopt eerst hetzelfde als een borsteltje van een lipstick, maar heeft er dan een klein hapje uit. Aan de andere zijde is de applicator helemaal gelijk, maar heeft hij wel een kleine afbuiging naar rechts. Bij het aanbrengen heb ik overigens niets geks opgemerkt, hij brengt heel fijn aan en je schiet eigenlijk nergens uit.

Give a fig review

De kleur give a fig wordt omschreven als een dusty red rose. Het is inderdaad een mooie mix tussen rood en roze en is wel opvallend, maar niet echt fel. Het is een beetje een vervaagde kleur. Je zou de kleur precies kunnen vergelijken met een vijg of zelfs een beetje met framboos, zoals hij op mijn lippen overkomt.

Deze lipstick brengt echt ontzettend fijn aan. Je kunt heel precies de randen van je lippen volgen en zo de rest inkleuren. Je veegt je lippen nog even over elkaar en de lipstick zit goed verdeeld. Na het aanbrengen voelen je lippen enorm zacht en verzorgd, echt zoals een lipbalm, maar wel iets steviger.

De kleur is heel intens bij het aanbrengen en vervaagd eigenlijk gedurende de dag. Eerst wordt de lipstick bij het slijten iets matter en zo blijft hij toch vrij lang nog zitten. Je moet deze lipstick wat vaker bijwerken dan een matte liquid lipstick om de glans en de intense kleur te behouden, maar doordat hij eerst matte wordt kun je het prima een dagdeel uithouden!

Ik ben echt heel blij met de kleur die ik heb gekozen. Ik denk persoonlijk dat er voor mij geen betere keuze was. Ik ben normaal heel erg fan van de mauve tinten, maar deze neigt wat meer naar de warme roze rode kant en is daardoor een leuke toevoeging aan mijn collectie. En als ik de lipsticks tegenkom in de winkel, zal ik zeker kijken of meer kleuren mij aanspreken.

Conclusie

Wat ben ik blij met mijn nieuwe Bobbi Brown crushed liquid lip in de kleur give a fig! Ik vind niet alleen de kleur fantastisch, maar ook de textuur van deze lipstick. Het is een liquid lipstick, maar dan met glans en de zachtheid van een lipbalm. Precies zoals Bobbi Brown heeft beloofd. Ik ben fan en zal deze lipstick de komende tijd veel gaan dragen, het is een ideale kleur voor de zomer.

De Bobbi Brown crushed liquid lip is verkrijgbaar bij Wehkamp met 10% korting.