Als je een gevoelige huid hebt, dan wil je jouw huid op een zo zacht mogelijke manier reinigen. De Garnier micellair water met reinigingsmelk is speciaal voor de droge en gevoelige huid. Perfect om je gezicht te reinigen, make-up te verwijderen, maar je gezicht ook tegelijkertijd te voeden!

Garnier micellair water met reinigingsmelk

Garnier micellair water met reinigingsmelk

Een make-up remover kan vaak nogal oncomfortabel aanvoelen. Dit kan komen door de uitdrogende ingrediënten, zoals alcohol en parfum, maar ook doordat hij de make-up niet goed verwijderd en je voor je gevoel harder moet wrijven. Micellair water trekt onzuiverheden en make-up aan, waardoor je jouw huid kunt reinigen zonder hard te wrijven.

Daarnaast bevat deze Garnier micellair water met reinigingsmelk geen schadelijke alcohol en parfum, waardoor hij de huid niet uitdroogt. De reinigingsmelk geeft je juist een extra comfortabel gevoel en de nodige hydratatie bij het reinigen. Door de combinatie van deze twee is het geen vettige reiniger, maar wel een reiniger die je make-up verwijderd zonder je huid uit te drogen.

Make-up reiniger fles

De Garnier micellair water met reinigingsmelk is verpakt in dezelfde soort fles als de andere micellair water producten van het merk. De fles heeft een simpele dop met opening, waarmee je het product goed kunt doseren. Door de reinigingsmelk gaat dat goed en zonder te knoeien. Je pakt ook niet snel te veel, want je kunt het goed doseren door zachtjes in de fles te knijpen. Garnier schat dat je ongeveer 200 keer je gezicht kunt reinigen met één fles!

Mijn ervaring met Garnier micellair water met reinigingsmelk

Garnier micellair water met reinigingsmelk

Vroeger gebruikte ik eigenlijk altijd reinigingsmelk. Ik vond het heel fijn om mijn make-up op zo’n zachte manier te verwijderen, zeker omdat ik meestal alleen oogmake-up draag. Tussendoor ben ik eigenlijk overgestapt naar het gewone micellair water, dus ik vind het leuk dat ik nu het beste van beide kan proberen in één product.

De Garnier micellair water met reinigingsmelk is erg zacht voor de huid. Met één watje kan ik mijn ogen schoonmaken en eventueel voor het reinigen van mijn gezicht is het wel fijn om nog een extra watje te gebruiken. Het fijne hieraan is dat je na dit product geen toner meer hoeft te gebruiken, waardoor je na het verwijderen van je make-up weer een stap over kunt slaan.

Hij reinigt mijn huid en verwijderd mijn make-up goed. Hij is wel wat minder sterk bij het verwijderen van mijn make-up, waardoor ik iets meer moeite moet doen. Alleen door de zachtheid van de reinigingsmelk is dit geen probleem en voelt mijn huid na gebruik een stuk zachter en minder geïrriteerd aan, dan bij andere make-up reinigers.

Ik vind het heel fijn dat er geen parfum of andere schadelijke ingrediënten inzitten, waardoor ik het zonder problemen kan gebruiken op mijn gevoelige huid. Dit is toch een groot verschil met andere reinigingsmelk en de toevoeging van micellair water maakt het ook een stuk minder vettig en fijner in gebruik.

Conclusie

Garnier micellair water met reinigingsmelk

Ik ben heel tevreden over het Garnier micellair water met reinigingsmelk. Het is een heel fijn product om je make-up mee te verwijderen voor de gevoelige huid. Dit doe je op een zachte manier, waardoor je geen last krijgt van irritatie en je huid na afloop zelfs verzorgd aanvoelt in plaats van gestript. Hij zou make-up nog wel iets sneller kunnen verwijderen, zodat je minder moeite hoeft te doen, maar gelukkig doet hij wel wat hij moet doen op een fijne manier!

Het Garnier micellair water met reinigingsmelk is verkrijgbaar voor €6,99 in een 400ml verpakking bij onder andere Bol.com.