Glowzine is jouw vriendin op het gebied van beauty. Op deze beauty blog kun je alles terugvinden over het aanbrengen van make-up en reviews over allerlei (budget) beautyproducten. Glowzine is er voor iedere vrouw (maar mannen zijn ook van harte welkom) die haar make-up en huidverzorgingsroutine wil verbeteren en alles wil ontdekken op het gebied van beauty.

Heb je een vraag op het gebied van make-up of huidverzorging, dan hoef je het maar te typen in de zoekbalk en het antwoord komt naar voren. Ook op het gebied van reviews proberen wij zoveel als mogelijk (nieuwe) producten uit te testen en onze ervaringen met jullie te delen. Mocht er toch iets niet tussen staan, dan kun je je vraag stellen in onze besloten Facebook groep of daar zelf je uiteindelijke ervaring delen. Wij zijn nu al reuze benieuwd!

Hoe is Glowzine begonnen?

Glowzine is gestart in oktober 2019. Esmée van Esmée Lifestyle merkte dat steeds meer mensen weer opzoek waren naar een blog waar ze meer konden leren over beauty, maar ook over specifieke beautyproducten. Wanneer je vroeger in de winkel stond en je twijfelde of je een product moest kopen, dan surfte je naar een beauty blog en wist je meteen of je het product moest meenemen. Dat gevoel wilde Esmée weer terugbrengen: een blog waar je alles kunt vinden over make-up en huidverzorging op het moment dat jij het nodig hebt.

Welke beautyproducten ga ik hier terugzien?

Op Glowzine richten we ons met name op de producten die verkrijgbaar zijn in de drogisterijen en voordeelshops, denk aan Kruidvat, Etos, Trekpleister, Action en Primark. We willen laten zien dat make-up en huidverzorging niet duur hoeft te zijn en dat zelfs budget producten van hoge kwaliteit kunnen zijn. Daarnaast zijn er simpelweg zoveel beautyproducten dat alles uittesten (hoe graag we dat ook zouden willen) haast onmogelijk is.

Waar kan ik Glowzine volgen?

Als je op de hoogte wilt blijven van alle artikelen en alle nieuwtjes omtrent Glowzine, dan kun je ons volgen op Instagram, in de Facebookgroep, Pinterest en natuurlijk op Bloglovin’.

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen via het contactformulier of info@glowzine.nl.