Al eerder vertelde ik je over exfoliëren met AHA en BHA. Nu testte ik de LOOkX derma skin polish pads die zowel AHA als BHA bevatten. Een gemakkelijke manier om je gezicht te reinigen voor een mooie egale huid.

LOOkx derma skin polish pads

LOOkX derma skin polish pads review

De LOOkX derma skin polish pads is een exfoliant voor ieder huidtype, zelfs de gevoelige huid. De pads zijn doordrenkt met AHA en BHA acids die dode huidcellen verwijderen, je doffe huid veranderd in een huid met glow en rimpels tegengaan. Daarnaast bevat het product ook stamcellen van de tomaat (verminderd rimpels) en vitamine PP (een actieve moisturizer voor zelfs de droge huid). Het product klinkt super innovatief en mede daardoor was ik super nieuwsgierig naar de werking!

Het product bestaat in totaal uit 60 pads. Je gebruikt iedere avond één pad om je gezicht mee te reinigen, bij de gevoelige huid doe je dit twee keer per week. Je gebruikt één pad voor je gezicht, nek en decolleté op een droge schone huid. Je mag het eventueel naspoelen met water als je dat fijner vindt, maar je hebt het beste effect als je het product laat inwerken. Zelf volg ik daarna altijd op met mijn nachtcrème om mijn gevoelige huid voldoende te verzorgen.

De werking

LOOkX derma skin polish pads review

Zelf gebruik ik het product maximaal twee keer per week. Ik merkte toch dat hij iets sterker was dan de Paula’s Choice exfoliant, wellicht omdat hier beide acids in verwerkt zitten. Het is heel bizar, maar ik merkte al direct verschil. Na afloop voel ik mijn gezicht lichtjes tintelen, maar voelt hij tevens ook gevoed aan. Je voelt goed dat hij zijn werk doet en ziet al meteen een mooie glow-up.

Sinds ik de FOREO Luna 3 gebruik heb ik minder last van diepliggende puistjes, maar af en toe nog wel wat kleine puistjes die bovenop de huid liggen. Deze verdwijnen als sneeuw voor de zon met de LOOkX derma skin polish pads. Net als fijne lijntjes trouwens, want ook die zijn na een nachtje slapen een heel stuk verminderd.

Mijn huid oogt na gebruik heel mooi egaal en blijft eigenlijk ook vrij lang zo. Het werkt voor mij heel fijn als aanvulling op mijn huidige routine. Ik grijp er nu vooral naar als er weer wat puistjes opspelen en ik wissel hem af met een micellair water. Ik gebruik hem daardoor niet meer twee keer per week, maar gewoon wanneer mijn huid er behoefte aan heeft en voor mij werkt dat prima! Ik heb het idee dat de combinatie van AHA en BHA een wonder zijn voor de huid en dat je toch een beetje van beide nodig hebt.

Conclusie

LOOkX derma skin polish pads review

Ik ben heel tevreden over de LOOkX derma skin polish pads! Ze zijn goed te gebruiken met een gevoelige huid en zelfs met minder dan 2 keer per week kun je je egale huid mooi op peil houden. Zelf gebruik ik hem nu als aanvulling op en alleen als er puistjes op komen spelen. Hij zorgt voor een mooie stralende huid, die zowel puistjes als fijne lijntjes verminderd. Voor 60 pads vind ik de prijs ook heel aangenaam, zeker omdat je hem waarschijnlijk niet iedere dag nodig hebt. De combinatie van AHA en BHA komt in dit product echt tot zijn recht.

De LOOkX derma skin polish pads zijn voor €38,95 verkrijgbaar via de LOOkX webshop.