Eindelijk is de zomer daar! Tijd voor rokjes, shorts en off-shoulder jurkjes. Welke outfit je ook kiest: elke look is perfect, wanneer je huid straalt dankzij een prachtige zomerse glow. We hebben voorlopig geen trip naar een zonnige bestemming in het vooruitzicht, maar met de Catrice SUNGASM collectie haal je de zomerse glow zelf in huis. Geschikt voor iedere huidskleur en iedere gelegenheid, voor een subtiele of intense zomerse tan met een glinsterende effect op het hele lichaam.

Face & body highlighter – €5,99

Catrice SUNGASM face & body highlighter

In de stemming voor een finish met een extra beetje glow? Dan is de geperste poeder highlighter met een zijden textuur perfect voor jou, want het laat je pronken met je zomerhuid op je gezicht en lichaam. Het bevat licht-reflecterende pigmenten voor een stralende glow en het siert elke huidskleur.

Luminizing bronzer – €4,99

Catrice SUNGASM luminizing bronzer

Bronzers zijn het geheime wapen voor een direct frisse touch – een zachtgebruinde huid met een glinsterend effect is de ultieme, zichtbare “wake-up call”. De ultra fijne bronzing poeder, die beschikbaar is in twee verschillende tinten, past bij elke huidskleur en laat een zacht glinsterende finish achter. Zo geeft de luminizing bronzer ons direct een verjongende look.

Illuminating bronzing pebbles – €4,99

illumination bronzing pebbles

De glinsterende poedersteentjes van verschillende grootten en vormen verzekeren je van een stralend gezicht – voor een huid die eruitziet alsof het verfijnd is met een soft focus effect. De licht-reflecterende pigmenten geven een subtiele glow. De aanbreng is extreem gemakkelijk: haal zacht een poederkwast over de parels en breng van buiten naar binnen aan op het gezicht of spreidt royaal over de gewenste delen van het lichaam.

Summer glow make-up setting mist – €4,99

Summer Glow make-up setting mist

Verfrissend met een glow effect – en met de geur van de zomer, zon en een goed humeur: de superlichte setting mist is een primer en fixing spray in één en heeft een geweldig, verjongend effect. Dankzij de fijne vernevelaar wordt de spray gelijkmatig over de huid verspreid, kunnen poedertexturen blenden en creëert het een gladde huid. Het resultaat: een prachtige, stralende en langdurige zomerhuid!

De Catrice SUNGASM collectie is verkrijgbaar van midden juni tot en met juli 2020, zolang de voorraad strekt.