De MAC Cosmetics petal power lentecollectie staat helemaal in het teken van de lente. Tijd om de kersenbloesem tot bloei te zien komen met het prachtige roze metallic uiterlijk en zelfs de geur van dit seizoen! Kijk snel mee naar deze nieuwe collectie.

MAC Cosmetics petal power lipsticks

MAC Cosmetics petal power lipsticks

Skew – See Sheer – Craving

De producten uit de MAC Cosmetics petal power lentecollectie zitten allemaal in een doorzichtige roze verpakking met een kersenbloesem print en het welbekende logo. In totaal zitten er drie lipsticks in deze collectie die iedere huidskleur complimenterenSkew is een koraalachtige kleur met een roze frost finish (een hoge parelachtige glans), See Sheer is een opvallende grapefruit roze kleur met een lustre finish (een glanzend effect) en Craving is een pruimachtige kleur met een amplified finish (een volledig dekkende romige lipstick).

Plenty of pout plumping lipgloss

Plenty of Pout – Touch of Reverence – Ephemeral Nature

Alleen voor deze collectie komt de MAC Plenty of pout plumping lipgloss terug! Dit keer in drie mooie bloesemachtige kleuren. Zo is plenty of pout is een lichtroze lipgloss voor een heel natuurlijk resultaat, de touch of reverence is een hele mooie opvallende donkerroze kleur en de kleur ephemeral nature is een koraalachtige kleur die je lippen net dat beetje extra geven. De formule met verkoelende gember geeft je lippen meteen een volumineus effect, terwijl de toegevoegde oliën je lippen ook nog eens verzorgen!

MAC Cosmetics petal power prep+prime

In de MAC Cosmetics petal power lentecollectie zitten ook twee roze metallic prep + prime producten. De welbekende Fix+ is er niet zomaar één, want deze heeft in deze limited edition uitvoering namelijk een heerlijke kersenbloesem geur. Dat maakt het nog een stuk aantrekkelijker om deze spray te gebruiken om je make-up te sealen.

Verder bevat de MAC Cosmetics petal power lentecollectie ook een prep+prime lip. Dit is een doorzichtige lipprimer die je lippen verzorgt en glad maakt, waardoor je lipstick veel mooier naar voren komt. Daarnaast kun je je lipstick hierdoor niet alleen egaal aanbrengen, maar zal hij ook egaal vervagen.

Mineralize skinfinish & brush

Tot slot zitten er in deze collectie een nieuwe mineralize skinfinish en een split fibre face brush. De mineralize skinfinish is een zachte gezichtspoeder die je kunt gebruiken als highlighter of over heel je gezicht als een pure lichtgevende glans op de huid. Het is een beige kleur die je doet denken aan kaarslicht met een multidimensionale glans. De split fibre face brush is perfect om deze highlighter mee aan te brengen!

De MAC Cosmetics lentecollectie is vanaf 5 maart 2020 verkrijgbaar bij alle MAC verkooppunten, waaronder Douglas en de Bijenkorf.