Annemarie Börlind is een pionier op het gebied van natuurcosmetica. Ze zoeken voor ieder product naar werkzame natuurlijke stoffen, waar deze oogcrème er één van is. Ik heb hem de laatste tijd uitgebreid getest en vertel je er meer over in deze review!

Annemarie Börlind oogcrème

Annemarie Börlind oogcrème review

De Annemarie Börlind oogcrème werkt opbouwend, gladmakend en verzorgend. De oogcrème verzorgd de gevoelige huid rondom de ogen met wortelextract. De bio-sesamolie helpt de natuurlijke hydratatie van de huid een handje en compenseert rimpeltjes die door een droge huid kunnen ontstaan. Op die manier wordt jouw huid door de oogcrème gladder en elastischer.

De werking van de oogcrème is wetenschappelijk bewezen, bevat geen dierlijke stoffen en is geproduceerd in het Zwarte Woud. Je kunt alle ingrediënten hier bekijken op de website. Je brengt de Annemarie Börlind oogcrème zowel ’s ochtends als ’s avonds aan op een gereinigde huid. Je masseert de oogcrème zachtjes in rondom de ogen.

Mijn ervaring met de Annemarie Börlind oogcrème

Annemarie Börlind oogcrème review

Zelf gebruik ik nu al meer dan een half jaar de Kiehl’s creamy eye treatment met avocado. Deze is vrij vettig, maar ik heb dan ook een vrij droge huid rondom mijn ogen. Ik ben er eigenlijk heel tevreden over, maar iets nieuws testen is zeker één van mijn hobby’s! De Annemarie Börlind oogcrème is in vergelijking met de Kiehl’s creamy eye treatment een stuk minder zwaar. Hij verzorgd de huid goed, maar blijft vervolgens niet lang op de huid liggen.

Je hebt slechts een heel klein drupje van de oogcrème nodig. Na het aanbrengen van de oogcrème trekt hij vrij snel in, maar je hebt nog wel de tijd om soepel je concealer eroverheen aan te brengen. Na het intrekken blijft de huid rondom de ogen zijdezacht aanvoelen en voelt de huid ook heel verzorgd. Het helpt mijn droge huid zeker een handje!

Over de rimpels vind ik het lastig om een uitspraak te doen. Ik ben pas 24, dus hele grove lijnen rondom mijn ogen heb ik nog niet. De fijne lijntjes onder mijn ogen en de kraaienpootjes naast mijn ogen blijven zichtbaar en ik zie zelf geen groot verschil. Wel heb ik het idee dat mijn bovenste oogleden wat minder opgezwollen zijn. Daardoor oogt mijn uiterlijk wel een stuk frisser en minder vermoeid.

Conclusie

Annemarie Börlind oogcrème review

Ik ben heel blij met de Annemarie Börlind oogcrème! In verhouding met de Kiehl’s oogcrème is hij een stuk goedkoper en je hoeft er ook minder per keer van te gebruiken, waardoor de verpakking ook nog eens langer meegaat. Daarnaast is hij een stuk lichter van textuur en blijft hij niet op de huid liggen, waardoor hij perfect is voor de warmere dagen! Ik ben ook heel verrast over het effect op mijn bovenste oogleden, waardoor de oogcrème niet alleen mijn droge huid een handje helpt, maar me ook een frissere uitstraling geeft. Ik ben enthousiast!

De Annemarie Börlind oogcrème is verkrijgbaar voor €18,20 bij Douglas.