We’re rocking around the Christmas tree – en krijgen gewoon geen genoeg van de magische atmosfeer tijdens de aanloop naar Kerstmis. We willen die sprankeling ook op de gezichten van onze geliefden zien – en hoe doe je dit beter dan met een zelfgemaakte adventkalender? De nieuwe Catrice advent beauty gift shop (LE) biedt de ideale cadeautjes in een praktisch miniformaat om de surprisedeurtjes te vullen voor beautylovers – of om jezelf in de kerstsfeer te brengen en unieke feestelijke looks te creëren.

Face jewels – €2,99

Catrice advent beauty gift shop (limited edition december 2021)

C01 Shiny pink gem – C02 Sparkling lilac gem

Let it sparkle! Er zit geen limiet aan het aantal looks dat je kunt creëren met de zelfklevende face jewels van Catrice. Ze geven jouw make-up een feestelijke glitterfinish en zijn gemakkelijk aan te brengen. Verkrijgbaar in een diamanten look aangevuld met roze of lila juweeltjes.

Mini powder highlighter – €2,99

Catrice highlighter

C01 Pink crystal glow – C02 Lilac frozen glow

Een perfecte glow is gegarandeerd met deze mini highlighters! De zijdezachte textuur blendt zacht in met elke huidskleur en accentueert met de lichtreflecterende pigmenten. De geperste poeder highlighter zit in een pastelgouden verpakking en is verkrijgbaar in twee tinten: pink crystal glow en lilac frozen glow.

Mini eyeshadow palettes – €3,99

Catrice oogschaduw advent beauty gift shop (limited edition december 2021)

C01 Dazzling pink collection – C02 Iced lilac collection

Voor onvergetelijke momenten: de poeder oogschaduwen in de twee nieuwe mini eyeshadow palettes dazzling pink collection en iced lilac collection zijn gemakkelijk aan te brengen en bieden matte én stralende kleuren voor de oogleden. De zes perfect op elkaar afgestemde roze en lila tinten creëren matte alledaagse stijlen of stralende kerstlooks die gegarandeerd de aandacht trekken. Een speciale highlight: de kwalitatieve verpakking in een feestelijk, gouden kristaldesign.

Mini eyeshadow brushes – €2,59

Carice oogschaduw kwasten

Mini blender eyeshadow brush – Mini precise eyeshadow brush

Alle ogen zijn op jou gericht! Deze twee eyeshadow brushes met kwalitatieve, synthetische haartjes maken het gemakkelijk om jouw favoriete poederoogschaduwen aan te brengen. De mini eye blender brush is perfect voor het gelijkmatig blenden van oogschaduw op het bovenste en onderste ooglid voor dramatische smokey eyes. De taps toelopende Mini precise eyeshadow brush is de ideale partner-in-crime voor gedefinieerde ooglooks met een hoge precisie.

Mini nail lacquer – €1,99

Catrice advent beauty gift shop (limited edition december 2021)

C01 Delicate pink nails, C02 Shiny lilac nails – C03 Rosy glitter nails

Glinsterende kerstnagels tot wel 7 dagen lang? Deze drie nail lacquers creëren in mum van tijd een feestelijke, gelachtige glansfinish op de nagels die tot een week blijft zitten, zonder topcoat. En het beste van alles: dankzij het praktische miniformaat passen ze gegarandeerd in elke handtas.

Mini volumizing lip booster – €2,59

Catrice advent beauty gift shop (limited edition december 2021)

C01 Delicate nude lips – C02 Frosty glitter lips

Volle lippen zijn om gekust te worden! Dankzij de menthol ingrediënten plumpen de lipglosses in praktisch miniformaat direct zichtbaar de lippen en laten ze een zachte, glossy finish achter. Het resultaat: compleet betoverende lippen om te zoenen. Verkrijgbaar in een trendy nude en een koele ijzige tint.

De Catrice advent beauty gift shop limited edition collectie is verkrijgbaar in december 2021.