MEAUXMEAUX opgericht door Monica Geuze & Danique Bossers staat natuurlijk bekend om haar mooie sieraden en kledingstukken. Alleen nu lanceren ze een limited edition beautylijn in samenwerking met The Brand Studio. Het hoogtepunt hieruit zijn de 100% vegan beautykits met de favoriete kleuren en producten van vlogger Monica en mode-onderneemster Danique!

Monica heeft al een tijdje met het idee rondgelopen om haar eigen beautylijn te lanceren, maar dat staat los van de MEAUXMEAUX producten die nu gelanceerd worden. Toch vond ze het een mooie stap om ook voor MEAUXMEAUX een leuke betaalbare make-up collectie uit te brengen met haar zakenpartner en beste vriendin Danique.

MEAUXMEAUX beauty heeft de handen ineengeslagen met top professionals uit de internationale beautybranche om de juiste producten uit te werken en te lanceren. Het resultaat zijn drie beautykits met de meest onmisbare producten voor het creëren van verschillende looks om er iedere dag anders uit te kunnen zien. Daarnaast ook verschillende verzorgingsproducten, namelijk twee gezichtsmaskers, een lip, eye en facebalm in één en twee setting sprays.

MEAUXMEAUX vegan beautykits

Voor welke look ga jij vandaag? Nude, red of gold? Iedere MEAUXMEAUX beautykit is verschillend qua kleur en bevat ieder een zwarte volume mascara, liquid lipstick en een onmisbare highlighter. Alle producten zijn 100% vegan, niet op dieren getest en met €14,95 per stuk erg scherp geprijsd.

  • Send me nudes: Een highlighter nude, een matte liquid lipstick nude en een volume mascara zwart.
  • Red velvet: Een highlighter met rode accenten, een matte rode liquid lipstick en een volume mascara zwart.
  • Goldmember: Een highlighter gold, een liquid lipstick met een golden shine en een volume mascara zwart.

Skincare is selfcare

Naast de beautykits lanceert MEAUXMEAUX beauty nog drie verzorgende producten: een uniek gezichtsmasker, een glossy lip, eye & facebalm en een setting spray. Deze producten zijn allemaal 100% vegan en hebben stuk voor stuk een heerlijke geur!

  • Pre make-up mask: Een leave-on masker die je niet hoeft af te spoelen, maar je gebruikt als een verzorgende primer als basis voor je make-up look. Je brengt hem 10 tot 15 minuten voor je je make-up gaat aanbrengen aan, waar hij je huid intensief verzorgt en hydrateert. Het masker is er in twee varianten: glow met de geur van bergamot, mandarijn en limoen en matte met de geur van bergamot, limoen, pompelmoes en ozonic. De pre make-up mask is €5,95 per stuk.
  • Lip, eye & facebalm: Een lip, eye & facebalm die je huid verzorgt en laat glanzen. Een fijne crème die je voor al je droge plekjes kunt gebruiken met een heerlijke geur en dat voor €12,95.
  • Setting spray: Een setting spray om je make-up te fixeren, zodat je er de hele dag perfect uitziet. De matte variant (met de geur van bergamot, limoen, pompelmoes en ozonic) matteert, verzorgt en hydrateert. Waar de glanzende variant (met de geur van bergamot, mandarijn en limoen) nog wat extra glans toevoegt aan je look! De setting sprays zijn €12,95 per stuk.

MEAUXMEAUX beauty is vanaf 23 november exclusief verkrijgbaar in bijna alle Nederlandse Kruidvat filialen en natuurlijk via Kruidvat.nl. De collectie is limited edition dus op=op!