Fan van pop-culture iconen? ’s Werelds bekendste cartoon BFF’s: de lieflijke Minnie Mouse en de levendige Daisy Duck. Of het nu gaat om fashion items of accessoires, deze twee vrolijke Disney karakters zijn al lange tijd moderne klassiekers. En nu hebben ze CATRICE geïnspireerd om een nieuwe collectie te maken: vanaf begin mei is de CATRICE Minnie & Daisy limited edition collectie verkrijgbaar met in totaal zes trendy mini nagellakken en twee hoog gepigmenteerde oogschaduwpalettes – alles in het design van het bekende Disney duo.

Eyeshadow palette – €8,99

Catrice Minnie & Daisy collectie (LE)

C01 Minnie’s Signature – C02 Daisy’s Signature

De Catrice Minnie & Daisy collectie biedt twee oogschaduwpalettes met negen perfect op elkaar afgestemde oogschaduw, elk om geweldige effecten mee te creëren voor expressieve oogmake-up stijlen. De Minnie kleuren worden gekarakteriseerd door hun zachte nude- en rode tonen, terwijl het Daisy palet voornamelijk rosé- en paarstinten bevat. Niet alleen de intense kleuren van de poederoogschaduw, maar ook de stijlvol ontworpen vrouwelijke afbeeldingen van Minnie Mouse en Daisy Duck op de verpakking zijn een echte blikvanger! De kwalitatieve verpakking is bovendien uitgerust met een spiegeltje, zodat je gemakkelijk op elk moment je make-up kan opfrissen, ook wanneer je op pad bent.

Mini nail lacquer – €1,99

C01 Fashionista – C02 Leading Lady – C03 Everybody’s Sweetheart

C04 Alter-Ego – C05 Daily Daisy – C06 Hot Temper

Je moét ze simpelweg hebben: de schattige mini nagellakken met afbeeldingen van Minnie Mouse en Daisy Duck zijn er elk in drie trendy kleuren, van nude tot rood – elk passend bij het Minnie of Daisy palette. De zes nagellakken toveren een perfecte gel-shine finish op de nagels en blijven tot wel zeven dagen zitten zonder dat er een top coat nodig is. Ze maken een blijvende indruk op de nagels én op de beautycounter.

De Catrice Minnie & Daisy collectie is een limited edition en vanaf begin mei verkrijgbaar bij Kruidvat.